Gastmuzikanten

Igor (Fluit)

Igor is een rasartiest die op zijn 9e begonnen is met muziek maken. Naast een energieke fluitspeler, percussionist en saxofoonspeler weet hij zijn publiek te vangen door bijzondere capriolen en vooral veel energie op het podium. Hij stond in de grootste Nederlandse uitgaansclubs zoals de voormalige IT in Amsterdam en legio festivals, bruiloften en partijen.

Koen van den Broek (percussie)

Percussie & JCC creations

Al tijdens zijn conservatoriumopleiding speelde Koen in verschillende bands waaronder The Time Bandits (“I’m specialized in you”). Deze band was in de 80-er jaren erg populair in Nederland en Amerika. Ook als zelfstandig slagwerker (docent) en percussionist, staat Koen zijn mannetje en speelde hij de afgelopen jaren met Ruth Jacoth, T-Spoon (‘Sex on the beach’) en Within Temptation. Koen bruist van de energie en weet de door de DJ’s geboden muzikale ruimte perfect in te kleden met percussie klanken.

Sanne Landvreugd, (alt sax)Sanne Landvreugd, on Sax

Sanne Landvreugd behoort tot de door de wolgeverfde muzikanten. Na haar muzikale opleiding heeft ze in tal van bands gespeeld en treedt ze haast dagelijks op tijdens uiteenlopende festiviteiten. Als saxofoniste weet ze het ‘tembre’ goed te plaatsen en weet zijn met fijngevoeligheid de muziek te bespelen. Ook met Sanne heeft het Jazz Circus Collective meerdere malen opgetreden waarin zij een waardevolle aanvulling is gebleken met haar tembre” en opzwepende sax-grooves..

Miguel Sucassas (sax)

Miguel Sucasas is een getalenteerde jonge saxofonist, componist en muziekpedagoog, geboren in Galicië, Spanje. Hij heeft zijn muzikale projecten overal in Europa uitgevoerd op prestigieuze muziekfestivals. In 2014 bracht Miguel zijn eigen album getiteld “Four Corners Quartet” uit met zijn originele composities. Hij begon muziek te spelen op zesjarige leeftijd. In 2010 verhuisde hij na zijn passie voor Jazzmuziek naar Portugal om te studeren. In 2014 behaalde hij een diploma in Jazz Saxophone van de muziekschool van Lissabon (ESML). Hij verhuisde in hetzelfde jaar naar Nederland om lessen te volgen bij de Amerikaanse saxofonist John Rocco en de Nederlands / Finse trompettist Jarmo Hoogendijk. In 2016 behaalde hij zijn Master’s degree aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag

Jazz-Funk dancers o.l.v. Ruben Chi


Westcoast Jazz Dancers 04

Jazz Circus dansers

Om meer dynamiek te bieden tijdens een festival kan een team van dansers worden ingezet. We hebben het dan over de top 10 dansers van Nederland die ook op internationaal vlak, met battles, actief zijn. Het team van het Jazz Circus Collective kan naar gelang het beschikbare budget worden ingezet. De combinatie van DJ-ing met live muzikanten aangevuld met dansers maken de act compleet. Van capriolen tot inventieve danspasjes ze komen allemaal voorbij als u de Jazz Circus Collective dansers uitnodigt.

Saxofonisten (Renee Acda)

Renee Acda, (Tenor sax)

Renee Acda is een feest op ieder event. Met een drive om het mensen naar hun zin te maken is hij flexibel inzetbaar. Is het bij de binnenkomst van gasten tijdens een diner of bruiloft of het is een opzepende intermezzo op het podium. In alle gevallen weet Renee het publiek te bevangen waar de muziek vanuit de tenen komt. Met Renee is al veel gewerkt samen met Jazz Circus Collective DJ’s waaronder het Breda Jazz Festival als high-light. Daarnaast was Renee te zien en horen op TV shows van KRO, VARA en VPRO.

Live formaties

Tracin’Tracy (Jazz Circus Collective, live band)

Tracin’Tracy biedt een krachtige blend van gitaar, sax en ‘groovin’ drums. Tracin’Tracy is de Jazzband die u wilt boeken wanneer er een wens is om toch voor een band te gaan. Hierbij kunnen uiteraard Jazz Circus Collective DJ’s de pauzes opvullen voor een non-stop muziekbeleving. Ze spelen tal van originele composities in het genre Jazz, Funk, Soul en Boogaloo. Daarnaast kunt u enkele improvisaties verwachten en muziek waarop u niet stil kunt staan. De muziek is geschikt voor een breed publiek door ook de herkenbare nummers uit het totale repertoire.

Madam Pee Pee

Pfunk, Free and Funky Grooves! Madam Pee Pee bestaat uit vier fantastische muzikanten die elkaar naadloos aanvullen door sterk ritmische en sprankelende melodieën Wat wil je dan ook als je twee toffe spelers uit Amerika en twee uit Rotterdam hebt, deze muzikale klik maakt van iedere ontmoeting een swingend feest. Madam Pee Pee speelde o.a op de Nacht van de Kaap, Delft Jazz Festival, Rotterdamse Kost, Buskerfestival Rotterdam, FoodtruckTrekfestival, Gentse Feesten en Shortwood België Madam Pee Pee is geheel zelfvoorzienend in stroom en dus op elke locatie neer te zetten. Muzikanten Zane Massey Saxofoon (New York), Owen Hart Drums (Jacksonville), Saskia Jonker Zang (Rotterdam), Maxim Baghuis Synth (Rotterdam)

Overzicht overige gastartiesten

Het Jazz Circus Collective bestaat uit een groot netwerk van aangesloten muzikanten die u kunt boeken. Hierbij kunt u onder andere denken aan:

 • Saxofonisten
 • Percussionisten
 • Fluitisten
 • MC’s
 • Presentatoren
 • Key’s/piano
 • Trompetisten
 • Gitaristen
 • Bassisten
 • Dansers (Jazz-Funk-Hip Hop)

 

Deel ons in uw netwerk
 • 22
 •  
 •