Diner tot dans


Sfeer impressies

Jazz Circus Collective is breed inzetbaar ondanks dat zij als enige in Nederland volledig gespecialiseerd is in Jazzy entertainment. Zo kunt u denken aan een Jazz diner tot dans; een borreluurtje dat overgaat in een ‘sophistated’ diner. Dit vervolgens wordt afgesloten met een hippe dansavond. Hieronder treft u enkele voorbeelden van een kleine greep uit de muziek die wij u kunnen bieden in verschillende ‘settings’. Voor een optimale beleving kunnen bij alle sferen gastmuzikanten worden toegevoegd.

De Ontvangst (60 – 80 Beats Per Minute- BPM)

Tijdens de ontvangst wordt veelal instumentale muziek gebracht. Het doel is om een ‘warm muzikaal bad‘ te brengen. Het vult alle ruimtes met relatief, onopvallende muziek. Toch zet men een prettige toon, voor het verloop van uw evenement.

Denkbare intermezzo’s/acts:

Dwarsfluit, sax, of combinatie van sax en contra bas. (akoestisch bij de entree of versterkt)

Borrel (75-100 BPM)

Vanaf 16.00 uur vindt meestal de opening van de borrel plaats. Uw gasten zijn al een een goede ‘mood’ door het ongedwongen ontvangst. Het tempo (Beats Per Minute) gaat iets omhoog en hiermee de energie van het moment.

Bijpassende acts:

Dwarsfluit, percussie, sax.

Diner (60 – 80 BPM)

Het jazz diner grijpt terug naar ‘De Ontvangst’ echter treft u hier meer vocale en varieteit. Wij verblijven met het volume op conversatieniveau.

Bijpassende acts:

Dwarsfluit,  sax, guitar en kan een eerste Jazz-dance-act worden geboden als inleiding terwijl ieder geniet van het diner. (diner show setting)

Dans (90 – 120 BPM)

Tijdens het desert wordt het volume langzaam opgeschroefd de Beats Per Minute (BPM) gaan van easy listening naar Lounge levels en beats doen een intreden. De zaal wordt klaargemaakt voor een dans-setting en met een fijn intro komen de eerst voetjes los. De registers van het Jazz Circus Collective gaan open en de meest dansbare tunes worden gedraaid waarbij een mix geboden wordt van authentieke nummers in een geremixt jasje. Naast een goede groove brengen we ook meer bekende nummers voor de herkenbaarheid voor het publiek. Hierbij kan Soulful House en geremixte ‘trap versions’ geboden worden.

Bijpassende acts: Percussie, dwarsfluit, trompet, skatting vocals, rap, sax en kan een tweede en derde Funky-Jazz-dance-act worden geboden die extra dymaniek biedt op de avond.

Get in touch

Deel ons in uw netwerk
  • 2
  •