De Jazz DJ’s


Het Jazz Circus Collective bestaat uit een enthousiaste kern van gepassioneerde Jazz DJ’s die het doel hebben gesteld om samen te werken en zo het mooie van alle werelden samen te brengen, voor uw evenement. Met een open sfeer, weten Jazz Circus Collective DJ’s een sfeervolle ‘warme deken’ te bieden. Van diner tot dansen in de kleine uurtjes.

Iedere DJ heeft ruim 25 jaar ervaring. Van Blue Note sessies tot het North Sea Jazz Festival en van Rabobank tot Society shops, onze crew is er geweest. Naast dat het Jazz Circus Collective over ruim repertoire beschikt, is ieder ervaren in het samenwerken met gastmuzikanten voor nog meer ‘live’ beleving indien u wenst.

Het Jazz Circus Collective beschikt over alle nodige apparatuur, decors om een evenement compleet te maken. Naast dat we solo, of gezamenlijke optredens verzorgen, brachten we een eigen CD uit en ‘posten’ we met regelmaat onze mix-tapes op Mixcloud en Soundcloud. Uiteraard is het Jazz Circus Collective te vinden op social media zoals op Facebook.

De Jazz Circus Collective DJ’s bestaan uit:

  • DJ Cassie 6, The Message Amsterdam, Paradiso Jazzbop
  • DJ Dominick (organisator/oprichter), North Sea Jazz Club, Bird-Rotterdam, Hilton, Rabobank, ING.
  • DJ H the Hype, Jazz Junkies, Blue Note Sessions, LowLands, Jazz in Duketown
  • DJ Sookie, Jazz Junkies, Blue Note Sessions, LowLands, Jazz in Duketown
  • DJ Ronny Hammond, Radio 6 Giel’Jazz, Trek festivals, Supernatural

Mix tape 2017, DJ Cassie 6

DJ Cassie 6

DJ Cassie 6

DJ Cassie heeft de strepen op zijn naam staan als internationale DJ. Met optredens tijdens Java Jazz Festival tot het samenwerken met Grace Jones en alles wat ertussen zit. DJ Cassie 6 is vandaag de dag te vinden in het Amsterdamse clubcircuit waar hij zijn favoriete Latin, Brazil-Jazz en fusion klanken door de speakers laat klinken. Met een breed repertoire is Cassie 6 eenvoudig inzetbaar. Overige opdrachtgevers waren: CLUB 802 Jazzbop, Roxy,  JusteDebout (Düsseldorf & Paris); Kaleidoskop (Berlin), AHOI, Amsterdam ArenA, Beurs Van Berlage en Danssalon Rotterdam.

 20120715 DJ-set Cassie 6 at Wicked Jazz Sounds on Radio 6 by Wickedjazzsounds on Mixcloud

DJ Dominick

Dominick is de bedenker van het Jazz Circus en oprichter van het Jazz Circus Collective een bont, muzikaal gezelschap. In zijn jonge jaren hield hij zich actief bezig met de Jazzdance ‘dans cultuur’. Hij wist de juiste mensen om zich heen te scharen waarmee hij in 1994 het eerste Jazz Circus organiseerde (Hilton Casino, Amsterdam). Dominick is zich later gaan toeleggen op het brengen van zijn dansmuziek, samengevat ‘Beatful Jazz’. Inmiddels heeft Dominick honderden optredens op zijn naam staan, variërend van Society Shop tot 4 maal op rij onderdeel uitmaken van het programma rond North Sea Jazz. (Zijn voorkeuren zijn te vinden in: Easy listening Jazz, Jazz-Lounge tot zeer dansbare, geproduceerde Electro-Jazz/Afro/Soul).

DJ duo, DJ Sookie & H the Hype

DJ H the Hype

DJ Sookie

DJ Sookie en H the Hype zijn ook bekend onder de naam Jazz Junkies en draaien letterlijk inmiddels decennia mee in het Jazz en dance circuit. Ze stonden onder andere op Festival Mundial in Tilburg, LowLands en zijn zij de vaste DJ’s tijdens de Blue Note sessies in Eindhoven. Beide DJ’s, als duo of individueel, staan garant voor een flinke dosis dansmuziek en weten ieder altijd een passende noot aan te slaan.

 

DJ Ronny Hammond

DJ Ronny Hammond

Ronny Hammond is “the Master of Funk”. In het verleden sterk geïnspireerd door de legendarische “Soul show” ontdekte hij in een latere fase Funk, Jazz en Disco. In de jaren negentig won hij de landelijke mixkampioenschappen waarna het ene succes na het andere volgde. Zo leverde hij maarliefst 50 mixen af bij Giel Beele voor de op Radio 6 gepresenteerde Giel’Jazz Radio. Daarnaast was Ronny Hammond te horen op ID&T Radio en was hij DJ tijdens Supernatural dansevents en TREK Festivals. Als DJ-producer weet Ronny Hammond alles van de hedendaagse muziek en weet hij met zijn dampende beats grote menigten aan het dansen te krijgen. Het Breda Jazz Festival met 1500 dansende mensen voor het podium, was hiervan het bewijs.

 

GJ42 – 90’s Acid Jazz Special – Broadcast 22-02-14 (GielJazz – Radio6.nl) by ✩Ronny Hammond✩ ® (All Funky) on Mixcloud

Deel ons in uw netwerk
  •  
  •