IGOR VERMEULEN

Deze dynamische fluitspeler en allround artiest maakt van uw evenement het meest swingende feest ooit! De combinatie van zijn enthousiasme, acrobatische skills en zijn ruime ervaring maakt Igor een unieke aanwinst voor ieder evenement. Naast fluit bespeelt Igor andere instrumenten zoals percussie om de nodige variatie in de acts te bieden.

Ooit een fluitist zien spelen en ondertussen een krachtige atletische dans zien uitvoeren? Of op een hand zien staan terwijl hij de dwarsfluit bespeelt?! Of vanuit de trapeze op zijn kop hangend? Het publiek enthousiast maken en in dansstemming brengen is dé kracht van Igor Vermeulen.
Igor is een rasartiest die op zijn 6e begonnen is met muziek maken. Naast zijn energieke fluitspel weet hij zijn publiek te betoveren door bijzondere capriolen en vooral veel energie op het podium. Met de vele optredens op diverse festivals en in discotheken en popodia zoals; Dance Valley, Rockit, Magneet, Ruigoord, Super Natural, Melkweg, Paradiso heeft Igor bewezen een echte gangmaker te zijn.