Over ons


Wat is het Jazz Circus Collective?

Over ons.. Het Jazz Circus staat voor evenementen met een ‘Jazzy touch’. Van borrelen in de middag tot dansen in de kleine uurtjes. Het Jazz Circus combineert bijna alle aspecten van de uitgaansbeleving. Denkt u hierbij aan DJ-ing, live acts, hostessing, dans optredens, variété, decor tot aan de technische invulling. Onze evenementen typeren zich door het aanspreken van een breed publiek en zo zien wij jong tot oud, op onze muziek dansen.

Historie en inzetbaarheid

Het eerste Jazz Circus vond plaats in 1994 in het Hilton Hotel Amsterdam, waarna tal van eigen producties volgden. Meerdere Jazz Circus evenementen werden georganiseerd in Rotterdam tijdens North Sea Roundtown als aanvulling van het North Sea Jazz Festival in AHOI. Ook dit jaar zijn we er klaar voor! Meer over onze klanten? Bekijk ze hier..

De Jazz Circus Collective DJ’s

Jazz Circus Collective bestaat uit een enthousiast team van gepassioneerde DJ’s die het doel hebben gesteld om samen te werken en zo het mooie van alle werelden samen te brengen. Met een open karakter weten de Jazz Circus Collective DJ’s een sfeervolle ‘warme deken’ te bieden. Iedere DJ heeft ruim 25 jaar ervaring. Van Blue Note clubsessies tot North Sea Jazz en van Rabobank en het club circuit tot Society shops onze crew is er geweest. Naast dat het Jazz Circus Collective over ruim repertoire beschikt, zijn alle Jazz Circus Collective DJ’s ervaren in het samenwerken met gastmuzikanten. Dit voor nog meer ‘live’ beleving

Jazz Circus Collective DJ’s crew!

Ontmoet onze DJ’s:

  • DJ Cassie 6, The Message Amsterdam, Paradiso Jazzbop, Ministry of Sound, World Music Conference.
  • DJ Ronny Hammond, Radio 6 Giel’Jazz, ID&T Radio, Trek festivals, Supernatural, Breda Jazz Festval.
  • DJ Sookie, Jazz Junkies, 013 Tilburg, Blue Note Clubsessions, De Kring Amsterdam, LowLands, Jazz in Duketown
  • DJ H the Hype, Jazz Junkies, 013 Tilburg, De Kring Amsterdam, Blue Note Clubsessions, LowLands, Jazz in Duketown
  • DJ Dominick (boekingen), North Sea Jazz, Golden Tulip, Ce, Bird-Rotterdam, NLD’se Jazz Festivals, Hilton, Rabobank, ING.

DJ Cassie 6

Jazz Anchorman of the Jazz Circus Collective

DJ Cassie 6

DJ Cassie heeft de strepen op zijn naam staan als internationale DJ. Met optredens tijdens Java Jazz Festival tot het samenwerken met Grace Jones en alles wat ertussen zit. DJ Cassie 6 is vandaag de dag te vinden in het Amsterdamse clubcircuit waar hij zijn favoriete Latin, Brazil-Jazz en fusion klanken door de speakers laat klinken. Met een breed repertoire is Cassie 6 eenvoudig inzetbaar. Enkele opvallende opdrachtgevers waren: CLUB 802 Jazzbop, Roxy, JusteDebout (Düsseldorf & Paris); Kaleidoskop (Berlin), AHOI, Amsterdam ArenA, Beurs Van Berlage en Danssalon Rotterdam. Daarnaast werkte hij met Louie Vega, Frankie Knuckles en draaide hij tijdens een privéfeest van Grace Jones.

DJ Ronny Hammond

DJ - Producer Ronny Hammond -o.a. GielJazz Radio 6, ID&T Radio-

DJ Ronny Hammond

Ronny Hammond is “the Master of Funk” en producer. In het verleden sterk geïnspireerd door de legendarische “Soul show” ontdekte hij in een latere fase Funk, Jazz en Disco. In de jaren negentig won hij de landelijke mixkampioenschappen waarna het ene succes na het andere volgde. Zo leverde hij maarliefst 50 mixen af bij Giel Beele voor de op Radio 6 gepresenteerde Giel’Jazz Radio. Daarnaast was Ronny Hammond te horen op ID&T Radio en was hij DJ tijdens Supernatural dansevents en TREK Festivals. Als DJ-producer weet Ronny Hammond alles van de hedendaagse muziek en weet hij met zijn dampende beats grote menigten aan het dansen te krijgen. Het Breda Jazz Festival met 1500 dansende mensen, was hiervan het bewijs. Jazz leeft!

DJ duo, DJ Sookie & H the Hype

Tonnen vinyl, H the Hype dropt ze graag.

DJ H the Hype

wwww.funkfabriek.nl

DJ Sookie & Vormgever van Jazz Circus Collective.

DJ Sookie en H the Hype zijn ook bekend onder de naam Jazz Junkies en draaien letterlijk inmiddels decennia mee in het Jazz en Dance circuit. Ze stonden onder andere op Festival Mundial in Tilburg, LowLands en zijn zij de vaste DJ’s tijdens de Blue Note Clubsessions in het muziekgebouw, Eindhoven. Beide DJ’s, als duo of individueel, staan garant voor een flinke dosis dansmuziek en weten ieder altijd een passende noot aan te slaan.

DJ Dominick

Oprichter / DJ / sales & strategy @ Jazz Circus Collective

DJ Dominick

Dominick is de bedenker van het Jazz Circus en oprichter van het Jazz Circus Collective, een bont-muzikaal en gepassioneerd gezelschap. Vanaf zijn jonge jaren houdt hij zich actief bezig met de Jazzdance danscultuur. Hij wist de juiste mensen om zich heen te scharen waarmee hij in 1994 het eerste Jazz Circus organiseerde (Hilton Casino, Amsterdam). Dominick is zich later gaan toeleggen op het brengen van zijn favoriete muziek, zoals hij zegt: Easy listening/Jazz-Lounge tot Beatful Jazz. Inmiddels heeft Dominick honderden optredens georganiseerd, variërend van Society Shop en ING Bank tot het jaarlijks onderdeel uitmaken van het programma rond North Sea Jazz met een hoogtepunt tijdens de officiële North Sea Jazz Afterparty. DJ Dominick is al enkele jaren vaste ‘selected DJ’ van Jazzpodium Bird in Rotterdam en brengt daar de lekkerste Acid Jazz, Future Jazz, Latin, Bossa, Samba, Electrojazz en Funk.

Wat is het Jazz Circus?

Jazz related dance events

Dominick Bertens

Het Jazz Circus staat voor evenementen met een ‘Jazzy touch’. Van borrelen in de middag tot dansen in de kleine uurtjes. Het Jazz Circus combineert haast alle aspecten van de uitgaansbeleving. Denkt u hierbij aan DJ-ing, live acts, hostessing, dans optredens, variété, decor tot aan de technische invulling. Onze evenementen typeren zich door het aanspreken van een breed publiek en zo zien wij jong tot oud, op onze muziek dansen.

Historie en inzetbaarheid

Het eerste Jazz Circus vond plaats in 1994 in het Hilton Hotel Amsterdam, waarna tal van eigen producties volgenden. Meerdere Jazz Circus evenementen werden georganiseerd in Rotterdam tijdens North Sea Roundtown als aanvulling van het North Sea Jazz Festival in AHOI. Ook dit jaar zijn we er klaar voor!

Het Jazz Circus Collective is breed inzetbaar. U kunt nu het Jazz Circus Collective boeken voor uw bedrijfs-, privé-, en ander evenementen. Neem gerust contact met ons op.

Social media
Radio interview: DE LATE AVOND

Deel ons in uw netwerk
  • 17
  •