Over ons


Wat is het Jazz Circus Collective?

Over ons.. Het Jazz Circus staat voor evenementen met een ‘Jazzy touch’. Van borrelen in de middag tot dansen in de kleine uurtjes. Het Jazz Circus combineert bijna alle aspecten van de uitgaansbeleving. Denkt u hierbij aan DJ-ing, live acts, hostessing, dans optredens, variété, decor tot aan de technische invulling. Onze evenementen typeren zich door het aanspreken van een breed publiek en zo zien wij jong tot oud, op onze muziek dansen.

Historie en inzetbaarheid

Het eerste Jazz Circus vond plaats in 1994 in het Hilton Hotel Amsterdam, waarna tal van eigen producties volgden. Meerdere Jazz Circus evenementen werden georganiseerd in Rotterdam tijdens North Sea Roundtown als aanvulling van het North Sea Jazz Festival in AHOI. Ook dit jaar zijn we er klaar voor! Meer over onze klanten? Bekijk ze hier..

De Jazz Circus Collective DJ’s

Jazz Circus Collective bestaat uit een enthousiast team van gepassioneerde DJ’s die het doel hebben gesteld om samen te werken en zo het mooie van alle werelden samen te brengen. Met een open karakter weten de Jazz Circus Collective DJ’s een sfeervolle ‘warme deken’ te bieden. Iedere DJ heeft ruim 25 jaar ervaring. Van Blue Note clubsessies tot North Sea Jazz en van Rabobank en het club circuit tot Society shops onze crew is er geweest. Naast dat het Jazz Circus Collective over ruim repertoire beschikt, zijn alle Jazz Circus Collective DJ’s ervaren in het samenwerken met gastmuzikanten. Dit voor nog meer ‘live’ beleving

Jazz Circus Collective DJ’s crew!

Ontmoet onze DJ’s:

  • DJ Cassie 6, The Message Amsterdam, Paradiso Jazzbop, Ministry of Sound, World Music Conference.
  • DJ Ronny Hammond, Radio 6 Giel’Jazz, ID&T Radio, Trek festivals, Supernatural, Breda Jazz Festval.
  • DJ/Producer Zachery Joseph, New York, Sennheiser,Red Bull, MTV
  • DJ Dominick (boekingen), North Sea Jazz, Golden Tulip, Ce, Bird-Rotterdam, NLD’se Jazz Festivals, Hilton, Rabobank, ING.

DJ Cassie 6

Jazz Anchorman of the Jazz Circus Collective

DJ Cassie 6

DJ Cassie heeft de strepen op zijn naam staan als internationale DJ. Met optredens tijdens Java Jazz Festival tot het samenwerken met Grace Jones en alles wat ertussen zit. DJ Cassie 6 is vandaag de dag te vinden in het Amsterdamse clubcircuit waar hij zijn favoriete Latin, Brazil-Jazz en fusion klanken door de speakers laat klinken. Met een breed repertoire is Cassie 6 eenvoudig inzetbaar. Enkele opvallende opdrachtgevers waren: CLUB 802 Jazzbop, Roxy, JusteDebout (Düsseldorf & Paris); Kaleidoskop (Berlin), AHOI, Amsterdam ArenA, Beurs Van Berlage en Danssalon Rotterdam. Daarnaast werkte hij met Louie Vega, Frankie Knuckles en draaide hij tijdens een privéfeest van Grace Jones.

DJ Ronny Hammond

DJ - Producer Ronny Hammond -o.a. GielJazz Radio 6, ID&T Radio-

DJ Ronny Hammond

Ronny Hammond is “the Master of Funk” en producer. In het verleden sterk geïnspireerd door de legendarische “Soul show” ontdekte hij in een latere fase Funk, Jazz en Disco. In de jaren negentig won hij de landelijke mixkampioenschappen waarna het ene succes na het andere volgde. Zo leverde hij maarliefst 50 mixen af bij Giel Beele voor de op Radio 6 gepresenteerde Giel’Jazz Radio. Daarnaast was Ronny Hammond te horen op ID&T Radio en was hij DJ tijdens Supernatural dansevents en TREK Festivals. Als DJ-producer weet Ronny Hammond alles van de hedendaagse muziek en weet hij met zijn dampende beats grote menigten aan het dansen te krijgen. Het Breda Jazz Festival met 1500 dansende mensen, was hiervan het bewijs. Jazz leeft!

DJ Zachery Joseph (US)

Aangekomen in Nederland via New York City en Boston, is DJ/producer Zachary Joseph zich gaan specialiseren in Funk-, Soul-, Hip Hop- en House-muziek. Hij heeft op verschillende top venues in Boston en NYC opgetreden, waaronder Lucky & Lounge, The Beat Brasserie, Norwood, Piano’s, Habana Outpost, Vino 313, Public Assembly, Franklin Park en The Ossington (Toronto). Hij heeft verder gedeejayed voor tal van privé-evenementen en organisaties in New York, waaronder The Harvard Club, Aeropostale, Loft 107, Aurora en The Maple Street School. Zachary Joseph is een steunpilaar geweest bij de Governors Ball Music van New York Festival (de 2013, 2014. 2015 en 2016 edities) en als aanbevolen performer in de Sennheiser Silent Disco Tent, de Red Bull Backstage VIP Lounge, en de MTV Noise Floor. In 2016 trad Zachary Joseph op voor The Meadows Festival in Queens (US) en heeft meerdere officiële gereleaste mixen samengesteld. Zachery is een welkome, vinyl only DJ met een brede muziekkennis en ruime ervaring.

DJ Dominick

Oprichter / DJ / sales & strategy @ Jazz Circus Collective

DJ Dominick

Dominick is de bedenker van het Jazz Circus en oprichter van het Jazz Circus Collective, een bont-muzikaal en gepassioneerd gezelschap. Vanaf zijn jonge jaren houdt hij zich actief bezig met de Jazzdance danscultuur. Hij wist de juiste mensen om zich heen te scharen waarmee hij in 1994 het eerste Jazz Circus organiseerde (Hilton Casino, Amsterdam). Dominick is zich later gaan toeleggen op het brengen van zijn favoriete muziek, zoals hij zegt: Easy listening/Jazz-Lounge tot Beatful Jazz. Inmiddels heeft Dominick honderden optredens georganiseerd, variërend van Society Shop en ING Bank tot het jaarlijks onderdeel uitmaken van het programma rond North Sea Jazz met een hoogtepunt tijdens de officiële North Sea Jazz Afterparty. DJ Dominick is al enkele jaren vaste ‘selected DJ’ van Jazzpodium Bird in Rotterdam en brengt daar de lekkerste Acid Jazz, Future Jazz, Latin, Bossa, Samba, Electrojazz en Funk.

Wat is het Jazz Circus?

Jazz related dance events

Dominick Bertens

Het Jazz Circus staat voor evenementen met een ‘Jazzy touch’. Van borrelen in de middag tot dansen in de kleine uurtjes. Het Jazz Circus combineert haast alle aspecten van de uitgaansbeleving. Denkt u hierbij aan DJ-ing, live acts, hostessing, dans optredens, variété, decor tot aan de technische invulling. Onze evenementen typeren zich door het aanspreken van een breed publiek en zo zien wij jong tot oud, op onze muziek dansen.

Historie en inzetbaarheid

Het eerste Jazz Circus vond plaats in 1994 in het Hilton Hotel Amsterdam, waarna tal van eigen producties volgenden. Meerdere Jazz Circus evenementen werden georganiseerd in Rotterdam tijdens North Sea Roundtown als aanvulling van het North Sea Jazz Festival in AHOI. Ook dit jaar zijn we er klaar voor!

Het Jazz Circus Collective is breed inzetbaar. U kunt nu het Jazz Circus Collective boeken voor uw bedrijfs-, privé-, en ander evenementen. Neem gerust contact met ons op.

Social media
Radio interview: DE LATE AVOND

Deel ons in uw netwerk
  • 17
  •