Jazz Circus Collective Band

De Jazz Circus Collective band is een nieuwe formatie van het Jazz Circus. Het combineert DJing, Live band optredens, interactieve musici en een prachtige zangeres die met haar stem alle harten verovert tot een fijne glimlach.

Heeft u het al eens meegemaakt dat dat een blazerssectie het optreden opent, dit feilloos wordt overgenomen door een DJ, met een eigen supporting crew waaronder sax en percussie en u van de mooie Juliet July kunt genieten voor vocale intermezzo’s. Vervolgens dat deze set naadloos wordt overgenomen door de JCC live band FLiNK met een show van een uur en deze tot slot opnieuw wordt afgetopt met een DJ set en support crew van het Jazz Circus Collectieve. Kortom een geoliede machine met zeker jaar ervaring in het bieden van een slot act tijdens Breda Jazz Festival, de Havermarkt.

De Jazz Circus Collective band biedt een 2,5 uur durend muzikaal spektakel en is ongeëvenaard in Nederland. Immers werken 4 formaties gelijktijdig aan dezelfde show en maken er een wervelende act van. De muziek balanceert tussen Nu-Jazz, Jazz-Lounge, Nu-Funk elektronic beats en Rare Grooves.

Met de Jazz Circus Collectieve band boekt u:

DJ Ronny Hammond
DJ Dominick
Juliet July on vocals
Koen van den Broek percussie
De formatie / band FLiNK
De Blikblazers, blazers ensemble.

Totaal boekt u 10 muzikanten, DJ’s, Vocaliste en een hippe Dance band.

Duur 2,5 uur. Aanpassing van duur is bespreekbaar voor een totale avond. Vraag naar de mogelijkheden.

De Jazz Circus Collective band is aangemeld bij het Nationaal Podium Plan waardoor u slechts 50% van de gage betaald. De overige 50% worden ingelegd door Stichting Nationaal Podium Plan.