JULIET JULY

Meet the international smile force: Juliet July.

Juliet July is een opvallende artieste die u terug ziet in tal van Nederlandse en Internationale TV commercials. Ze heeft een professionele model carrière en weet de gevoelige snaar te raken met haar Jazz, Soul en R&B releases.

From subway smiles to singing and given day into a sunday afternoon.
Juliet herinnert zich een speciaal moment waarin ze als baby samen met haar ouders in de metro in New York zat. Ze glimlachte meerdere seconden of zelfs minuten naar vreemden in de trein, net zo lang totdat ze terug begonnen te glimlachen. Deze connectie wakkerde zoveel geluk in haar aan dat ze vanaf dat moment wist dat dit is wat ze wilde: één voor één een glimlach creëren. De artiest in haar was geboren.

Als klein meisje hoorde ze haar moeder liedjes zoals ‘Easy Like Sunday Morning’ zingen en
was het haar vader die haar introduceerde aan allerlei Soul / Motown & R&B classics. Je kan wel stellen dat passie in haar DNA zit. Ze ontdekte dat muziek de beste manier is om deze warme, wereldse energie op te wekken. Zelf omschrijft ze haar muziek als een fusie van R&B, Soul en Jazz met een vleugje Funk. Teksten zijn belangrijk voor haar, maar het draait allemaal om de synergie, het overbrengen van de emoties door zowel de woorden als de melodie.

Juliet July brengt eigen nummers eventueel aangevuld met covers met begeleiding van piano of gitaar. Het geheel wordt indien gewenst aangevuld met Jazz Circus Collective DJ’s en andere musici tot een avond vullend programna. Vraag naar de mogelijkheden.