DJ RONNY HAMMOND

DJ Ronny Hammond was in het verleden sterk geïnspireerd door de legendarische “Soul show” vandaag de dag schudt hij na iedere 120 seconden een wervelende HIT uit zijn mouw alsof het nix is! Zijn mixing-skills zijn een genot om naar te kijken en vooral om uitbundig op te dansen tijdens een bruiloft of bedrijfsfeest.

Ronny Hammond is “the Master of Funk” DJ en producer. Hij ontdekte al vroeg in zijn artistieke carrière Funk, Jazz en Disco. In de jaren negentig won hij de landelijke MIXKAMPIOENSCHAPPEN waarna het ene succes na het andere volgde. Zo leverde hij maar liefst 50 mixen af bij Radio 6 gepresenteerde Giel Beele-Radio. Daarnaast was Ronny Hammond te horen op ID&T Radio en was hij DJ tijdens Supernatural dance events en TREK Festivals. Als DJ-producer weet Ronny Hammond alles van de hedendaagse muziek en weet hij met zijn dampende beats grote menigten aan het dansen te krijgen.

Als professioneel muziek specialist creëert hij play listen voor nationale,- en internationale retail ketens. Kortom een muziekkennis en repertoire waarbij geen enkel verzoekje wordt overgeslagen. Neem naast de DJ ook meteen uw meteen uw saxofonist mee in de opzet van een een geslaagd evenement.

 

Clubmix: DJ Ronny Hammond